Zie jij als een berg op tegen het halen van je theorie? Dat hoeft niet, wij helpen je met de theoriecursus. Je volgt de cursus online, lekker thuis vanuit je luie stoel. Ga je voor een pakketdeal? Dan zit deze cursus en het examen er vaak al bij in.

Je prikt een datum voor de cursus met je instructeur.

Je ontvangt I-theorie om je voor te bereiden. Online doorloop je 26 hoofdstukken. Deze behandel je allemaal om examens vrij te spelen. Als je alles hebt behandeld krijg je 50 examens om te oefenen voor het echte examen.

Voor aanvang van de theoriecursus krijg je bericht met een link om in te loggen op Zoom. Coos Posseth helpt jou met de voorbereiding op het examen, neemt onderdelen met je door die je nog lastig vindt en beantwoordt je vragen. Tijdens de online cursus heb je pen en papier nodig om te antwoorden op de oefenexamens.

Na de theoriecursus ben jij klaar voor het echte examen!

Verder goed om te weten:

De prijs bedraagt €100 inclusief examen.
Je hoeft geen boek aan te schaffen, de prijs is inclusief lesmateriaal.
Na het halen van je theorie ben je vrij om te bepalen bij welke rijschool je wilt rijden.

Ik wil mijn theorie halen! Meld je hier aan

Normaal gesproken bieden we een dagopleiding aan, in de ochtend stampen en ’s middags voor het examen. Vanwege corona en de moeite met inplannen van theorie-examens is hier een online invulling aan gegeven. 

Meld je aan voor de theoriecursus!

Theorie
Rijschool machtigen *
Voordat je je kan inschrijven er nog 1 ding bij het CBR die je moet doen. Je moet Rijschool Posseth machtigen om het theorie examen voor je aan te vragen. Om de rijschool Posseth te machtigen klik hier