Gratis proefles

Je hebt de knoop doorgehakt. Je wilt starten met rijlessen. Tijd voor een proefles in de lesauto. Yes! Voor de proefles kunnen we je ophalen in Friesland of Groningen, thuis, van school of vanuit je werk. Tijdens deze proefles maken we kennis met elkaar en ervaar je hoe het is om achter het stuur van de lesauto te zitten. Je krijgt uitleg over onze werkwijze en de pakketten voor rijlessen en autotheorie. Ook leggen we je structuur van de rijopleiding uit. Je kunt vragen stellen en aangeven wat je zoekt in een instructeur. We vinden het namelijk belangrijk om de juiste match te maken van leerling en instructeur. Een proefles in de auto, hoe gaat dat? Dat zie je in deze video. 

Proefles auto aanvragen

Een aanvraag voor je gratis proefles is zo geregeld. Vul het formulier hieronder in en je hoort snel van ons! En geen zorgen, je zit na je proefles nergens aan vast. Jij start wanneer jij eraan toe bent. 😉

Infoboekje na proefles

Na je proefles kan je alles nog eens rustig nalezen in ons informatieboekje. Over de rijopleiding, je theorie en praktische zaken die je moet weten voordat je start met rijlessen. Handig voor jezelf en je ouders/verzorgers. Klik op de afbeelding om het boekje te openen. 

Gratis proefles

Je hebt de knoop doorgehakt. Je wilt starten met rijlessen. Yes! We starten met een proefles om kennis te maken en je uitleg te geven over onze pakketten en werkwijze. We halen je op (thuis of in overleg op een andere locatie) en je gaat op de bijrijdersstoel zitten. De instructeur geeft een demonstratie sturen en legt de structuur van de rijopleiding uit. Je kunt vragen stellen en aangeven wat je zoekt in een instructeur. We vinden het namelijk belangrijk om de juiste match te maken van leerling en instructeur.

Aanmelden voor de gratis proefles!

Proefles

6 redenen om voor Rijschool Posseth te kiezen

Les op maat
Goede sfeer
Hoog slagingspercentage
Goede deals
Snel starten
Gratis proefles