Coos Posseth

Eigenaar & instructeur

Mijn naam is Coos Posseth en ik ben in 1976 geboren in Achlum, een klein dorpje nabij Franeker. Na een studie aan de landbouwschool en een baan als productiecoördinator bij Bijlsma meubelen, ben ik in 2012 een heel andere weg ingeslagen. Met de opleiding tot rijinstructeur bleek ik mijn ware passie te hebben gevonden. Want hoe verder ik in de opleiding kwam, hoe leuker en interessanter het werd. Na het succesvol afronden van mijn studie heb ik dan ook mijn eigen bedrijf kunnen starten. Door mijn rustige karakter is het lesgeven en het aanleren van de rijvaardigheid mij op het lijf geschreven. Tijdens de lessen heb je altijd een stabiele factor naast je in de auto zitten. Daarbij staat jouw belang voorop, want er is maar één ding dat telt: je rijbewijs halen.

Harrie van der Bij

Instructeur

Harrie is met zijn zestien jaar aan ervaring namelijk al een zogenoemde ouwe rot in het vak. Wat hij zo mooi vindt aan zijn werk is de omgang met jongeren. ‘Als ze bij je komen hebben ze geen idee wat ze met die auto moeten en ze gaan weg als volwaardig bestuurder. Ik vind het heel leuk om die progressie te zien’, aldus onze nieuwe instructeur. Harrie z’n kracht is dat hij altijd rustig blijft en duidelijk is in zijn uitleg. Hij merkt ook dat mensen dat als heel prettig ervaren, zeker als dingen niet direct goed lukken. Bij Harrie zit je dus wel goed. Heel veel succes Harrie, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt!

Kevin Kammenga

Instructeur

Kevin is een jongeman van 23 jaar en woont samen met zijn vriendin in Gytsjerk. Sinds september 2016 is hij rijinstructeur en inmiddels ook vrachtwagenchauffeur. Zijn ouders hebben een rijschool voor vrachtwagens en zijn motivatie is om in de toekomst een grote rol binnen dit familiebedrijf te spelen. Kevin is een rustige instructeur die tijdens de lessen graag uitlegt en beredeneert. Daardoor praat hij veel tegen zijn leerlingen en vertelt hij graag waarom dingen zijn zoals ze zijn. De vrijheid die hij bij Posseth heeft bevalt hem ontzettend goed en hij hoopt vele jaren voor Posseth te mogen rijden.

Willem Mooij

Instructeur

Dit is Willem. Onze topper ‘uut Grunn’. Hij gaat de Posseth vlag planten in zijn prachtige provincie. Willem is 51 jaar en woont in Leek. Wat hij leuk vindt aan zijn werk bij Posseth: “Ik vind het leuk om leerlingen beter te zien worden. Je ziet ze groeien in kennis en lef. Mooi als mijn instructies en begeleiding hier aan hebben bijgedragen. Bij Rijschool Posseth wordt ons vak heel serieus genomen. Het resultaat is een leuke sfeer en maximale aandacht voor onze leerlingen en hun vooruitgang.” Welkom bij de club Willem, succes daar in Groningen!

Ciska Weijer

Instructeur

Ciska was de 1e vrouw in ons team, en van harte welkom! Ze zit helemaal op haar plek bij Rijschool Posseth. ‘Het voelt niet als werken, het is gewoon heel leuk!’, zegt ze enthousiast. Voor haar carrière als rij-instructeur heeft Ciska 17 jaar bij een kinderopvang gewerkt. ‘In 2009 haalde ik mijn motorrijbewijs en vroeg de rijschool of ik niet instructeur wilde worden bij hen, omdat vrouwen schaars zijn in dit werk. Op dat moment wilde ik dat niet omdat ik nog bij de Kinderopvang werkte, wat ik erg leuk vond’, vertelt Ciska. Toch bleef het bij haar knagen omdat het werk haar heel erg trok. ‘Toen mijn vader ziek werd ging ik zelf ook nadenken over het leven. Wat ik nou eigenlijk echt wilde doen en wat ik echt leuk vond. Toen heb ik besloten om auto rij-instructeur te worden’, gaat ze verder. Voor haar stage van haar rijopleiding kwam ze bij Coos terecht en zo ging het balletje rollen. ‘M’n geduld helpt me heel ver in dit werk, dat is mijn kracht’, vertelt Ciska. We zijn erg blij met jou in ons midden, Ciska! Op een lange samenwerking! 

Age Posset

Dit is Age. Geboren en getogen in Friesland en al jaren woonachtig in Leeuwarden. In zijn vrije tijd gaat hij graag met vrienden motorrijden of met zijn gezin een wandeling maken in de natuur. Voor een goede film of tv-serie is hij ook wel te porren, maar hij mag ook graag een goed boek lezen. En hij kan niet zonder een stukje ‘stevige’ muziek! Na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt, is hij een andere weg ingeslagen. Letterlijk en figuurlijk, zou je kunnen zeggen. Hij vertelt: ‘Het mooie aan het vak van rijinstructeur is de diversiteit aan mensen in de auto. De één leert autorijden het best met ‘aanpak A’, de ander met ‘methode B’. En het allerbeste is mensen iets duurzaams meegeven: het halen van het rijbewijs!’

Sicco

Instructeur aanhanger

Bij Rijschool Posseth werken?

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, enthousiaste en ondernemende mensen om ons team te komen versterken. Ben jij dit? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze vacaturepagina. Let op: je moet wel tegen een geintje kunnen…

VACATURES